Szombathelyen vendégszerepel csapatunk !

2019.10.11

Második idegenbeli mérkőzését játssza csapatunk.

Szombaton 18:00-kor lépnek pályára Hendleinék az Aréna Savariában. Talán nem mondunk nagyot azzal ,hogy az idei sárga-fekete csapat keretüket nézve kimagaslik a bajnokságból. Benkéék a Bajnokok Ligája főtáblájára kerültek melyhez egy olyan együttest hoztak össze ahol kis túlzással akár két kezdő csapatot is ki tudnának küldeni a pályára. Két mérkőzés után vezetik a hazai pontvadászatot , legutóbb azt a zalai csapatot sikerült könnyedén elverniük akiktől mi sajnos a hazai Aréna avatón vereséget szenvedtünk. A két kaposvári kötődésű játékosuk Benke Szilárd és Filipovity Márkó húzóembereké léptek elő új csapatukban. Természetesen ne feledkezzünk meg a két másik magyar válogatott Perl Zoltánról és Váradi Benedekről sem. Légiós fronton is erős magot sikerült igazolni valamint sikerült megtartani tavalyról Reddicet is aki egy nagyon biztos pont a palánk alatt. A hírek szerint sikerül visszacsábítani ötödik légiósnak a tavalyi évben itt játszó Ron Curryt is. Curry tavaly 41 mérkőzésen 12,6 pontot szorgoskodott össze a hazai pontvadászatban. Pikáns párharcnak ígérkezik a két center Lalic és Reddic összecsapása. Az biztos ,hogy sokkal többet kell nyújtani a következő mérkőzésen mind dobásban mind pedig védekezésben is ,hogy tudjuk tartani a lépést.

Várható kezdők:

Falco: Váradi - Benke - Filipovity - Krivacsevics - Reddic.

Kaposvár: Davis - Norfleet - Ponjavics - Hendlein - Dramicsanin.

Benke Szilárd
Benke Szilárd

Hogy készülsz egy Kaposvár elleni meccsre? Van ilyenkor plusz motiváció?

Igazából úgy készülök rá mint az összes többi hazai meccsünkre. Van!

Mit gondolsz az idei Falcoról ?

Egy új csapat jött össze a nyáron, fiatal lendületes csapatot építettek. Sok dolog van még előttünk sokat kell érte dolgoznunk napról napra kell haladnunk.

Milyen lesz a BL-ben szerepelni?

A BL egy komoly sorozat komoly bajnokságok jó csapataival. Fel kell vennünk a kesztyűt és a már említett munkával a legjobbat kihozni magunkból, egymásból. Szeretnénk mérkőzéseket nyerni.

Feltérképezted már az idei kkk-t? Adhat e egy játékosnak pluszt egy új modern csarnokban játszani , edzeni?

A kaposvári keret is átalakult a nyáron. Debreceni és az első hazai meccsbe is volt alkalmunk belenézni Markóval utazások közben. A csapat nagy részét láttuk már játszani korábban. Egy játékosnak mindig jó ha új, profi, korszerű környezetben dolgozhat, biztosan élvezetes lehet megkönnyíti és javítja is a munka minőségét.