Szolnok ellen lépünk pályára 

2019.11.01

Szolnokon folytatódhat jó sorozatunk ! Juhosék a 6. helyről várhatják csapatunkat ahol egy kiélezett jó mérkőzésre van kilátás. A szolnoki csapatot egyenlőre 5 kiváló légiós viszi a hátán de hatalmas erősítés érkezik a palánk alá hiszen a kaposvári nevelésű Juhos Levente sérüléséből felépülve visszatér. Ellenfelünk pontfelelősei a két amerikai légiós Andre Jones aki közel 24 pontot átlagol és honfitársa Dakarai Tucker aki 18 pontot és közel 6 lepattanót tesz a közösbe. A karmesteri pálca Kenneth Smithnél van aki statisztika alapján toronymagasan vezeti a bajnokságot 9,6 gólpassz átlagával. Az egyre jobb játékot mutató kaposváriak reális győzelmi esélyekkel léphetnek pályára. A Lalic, Hendlein, Dramicanin trió nagy fejfájást okozhat ellenfelüknek a palánkok alatt. Bogdán Benedeket és Juhos Leventét kérdeztük mit várnak a mérkőzéstől.

Bogdán Benedek
Bogdán Benedek

Természetesen győzelmet várok a szolnoki meccsen, de erős csapatot alkotnak idén is tehát mindenképpen nehéz mérkőzésre kell számítanunk.Erre a szezonra is 5 kiváló légióst igazoltak mindegyik posztra nagyon oda kell figyelni rájuk és a magyar játékosaikra szintén nagy figyelmet kell fektetnünk, de bízom benne ,hogy sikerül győzelmet aratnunk. A csapat egyre jobban kezd összeállni. Sikerült a hétvégén győzelmet aratnunk hazai pályán ami nagyon fontos volt és természetesen köszönjük a szurkolóink folyamatos támogatását.

Juhos Levente
Juhos Levente

Két egyre jobb -formába lendülő csapát játszik majd , mint mi úgy a Kaposvár is nyerni tudott idegenbe és ugye a Sopron ellen igazán kiváló játékot nyújtottak. Nyilván hazai pályán nyerni szeretnénk és folytatni az egyre jobb játékot. Nehéz lesz mert egy rutinos jó csapat ellen játszunk. Nekem személy szerint különleges meccs lesz, sérülésem után végre játszhatok és ez lesz az első meccsem hazai pályán a Tiszaligeti Sportcsarnokokba. Régóta várom már hogy saját szurkolók előtt játsszak főleg így hogy nevelő együttesem ellen játszunk épp. Sok embert ismerek a kaposvári csapatból Roncától kezdve jó barátomig Dr. Néber Árpádig. Biztos vagyok benne hogy jó mérkőzés lesz.