Rangadó az aréna avatón!

2019.10.01

Rangadóval avathatjuk fel az új Arénát . A zalaiak kerete a tavalyi évhez képest jelentősen megerősödött. Keretükben tudhatják a két ex-kaposvári kosaras Emanuell Ubillat aki több szezonban is karmesteri szerepet töltött be csapatunknál valamit a tavalyi közönség kedvenc Reginald Johnsont is. Sikerült maradásra bírni center posztra Andriy Agafonovot is aki a tavalyi szezonban közel 17 pontot valamint 7 lepattanót átlagolt. Hármas posztra érkezett az amerikai Dirk Williams akit félelmetes rugókkal áldottak meg de ezen kívül remekül dob kintről és bentről is egyaránt. Williams tavaly az angol Dbl Sharks Sheffield csapatánál játszott ahol közel 20 pontot és 5 lepattanót átlagolt. Zarko Djuric pedig az ötödik légiós aki a román bajnokságból érkezett. A 30 éves rutinos játékos 13 pontot valamint közel 7 lepattanót szorgoskodott össze meccsenként. Szabóék kerete tehát nagyon megerősödött és a fiatal magyar mag is magabiztos játékra képes. 

Reggie
Reggie

It's Going to be cool returning to kaposvar to play against my old teammates and in front of the fans. Good energy should be in the building for their first home game and with it being inside of the new arena first official game. It's always good love there from what I experienced last year, I thank the fans for always supporting and being there with us as we went through that season. Definitely made me comfortable. So its impossible to tell everyone hello or have conversation Saturday but I'll take the opportunity now to give a shoutout to everybody in kaposvar, much love. Best of luck on the season this year. 


Jó lesz visszatérni Kaposvárra és játszani a volt csapattársaim ellen, a szurkolók előtt. Biztosan jó lesz a légkör az első hazai meccsen, illetve az első új arénában zajló meccsen. A szurkolókról csak jó tapasztalataim vannak, mindig mögöttünk álltak és velünk voltak az egész szezonban.  Ez magabiztossá tett, az biztos. Sajnos lehetetlen, hogy minden szurkolóval egyesével beszélgessek szombaton, de most szeretném megragadni a lehetőséget és köszönteni minden kaposvárit, nagy szeretettel. Sok sikert az idei szezonra!

-Nyerj egy a csapattal aláírt szurkolói pólót!-

A megosztók között október 4.-én kisorsolásra kerül egy aláírt szurkolói póló. A nyereményt a mérkőzésen lehet majd átvenni.