Kosárünnep !

2020.01.22

A mérkőzés beharangozója előtt lássuk ,hogy mi is vár a Kedves szurkolókra a meccs előtt.
Szombaton 12:00-tól várunk minden kosárlabdabarátot egy közös ebédre, hangolódásra az Oroszlányi szurkolókkal együtt! A két szurkolói tábor nagyon jó kapcsolatot ápol egymással évek óta és szombaton ez a barátság már csak erősödhet. Gyertek el Ti is és legyetek részesei ennek a nem mindennapi eseménynek!

Helyszín: Kaposvári Aréna vendégbejáratánál lévő terület
Időpont: 2020.01.25. 12:00-tól a mérkőzés kezdetéig                

A Bicskások hideg és meleg étellel is készülnek, korlátlan mennyiségben lesznek alkoholos és alkoholmentes italok is! :)

Több fontos célja is van a  rendezvénynek, biztos nagyon sokan tudjátok, hogy egy fiatal vizilabdázónk, aki nem mellesleg hatalmas kosárlabda szurkoló, komoly betegséggel küzd és májtranszplantációra vár! Az Ő és családja segítését tűztük ki célul magunknak!
Lesznek kihelyezve gyűjtődobozok, amibe mindenki a lehetőségéhez mérten adakozhat! 

 Egy oroszlányi törzsszurkoló kislányának az orvosi kezelésére gyűjtenek. Itt nem pénzről van szó hanem műanyag flakonok KUPAKJAIRÓL! Ezért szeretnénk megkérni MINDENKIT, hogy mielőtt eldobna egy palackot gondoljon arra, hogy a kupakot lecsavarja és összegyűjti! 

A májtranszplantációra váró kaposvári vízilabdás Bartics Barnabásnak szeretnénk gyűjteni különböző módokon. 

Licitálásra bocsátunk :
licitlépcső: 5000ft


A mérkőzésen gyűjtődobozok is lesznek kihelyezve amibe mindenki lehetőségének adódóan segíthet!


Gyertek el minél többen és mutassuk meg ,hogy mire is vagyunk képesek együtt !


Nyereményjátékkal is készültünk Nektek!

A Tattooed Lincoln Art jóvoltából egy 15.000Ft értékű tetoválást nyerhetsz!

Ahhoz ,hogy részt vegyél a sorsoláson nincs más dolgod mint megosztani és kommentben a hír alá írni(facebookon) ,hogy Kosárünnep !


Az Oroszlányi csapatot látjuk vendégül szombaton 19 órától a Kaposvári Arénában. A 8. helyen szereplő OSE Lions szinte berobbant az NB1-es mezőnybe. Az 5 légióssal és kiváló magyar játékosokkal felálló vendégek pontfelelőse az Oroszlányi közönség kedvenc Remy Abell aki mérkőzésenként 15 ponttal járul hozzá csapat teljesítményéhez. A csapat motorjának viszont Milivoje Bozovicot emelnénk ki ,hiszen bődületesen jó számokkal igazolja , hogy miért is rá esett a választás a csapat építése közben. Bozovic 14,9 ponttal valamint közel 12 lepattanót 22.4-es VAL átlaggal tesz a közösbe. Eric Washington aki többnyire padról beszállva segíti csapatát 14 ponttal 4 lepattanóval és 4 gólpasszal. Ramo Rizvic szintén közel 14 pontot valamint 5 lepattanót és 2,4 gólpasszt ad hozzá a OSE remek meneteléséhez. Bradley Hayes aki később csatlakozott a csapathoz hamar beilleszkedett. Az amerikai magas ember 11 pontot és 6 lepattanót szállít mérkőzésenként. Mohácsiék csapatként funkcionálnak a pályán hiszen bárki aki beáll hozzá tud tenni a csapat sikereihez. Nehéz dolga lesz Hendleinéknek megszerezni a győzelmet de úgy gondolom ez az a mérkőzés ahol már mindkét csapat és szurkoló tábor győztesen lép pályára eredménytől függetlenül ! Hajrá Kaposvár Hajrá Oroszlány !