Hazai pályán csak a győzelem elfogadható

2019.11.06

A mérkőzés beharangozója előtt egy fontos hírt szeretnénk közölni !

Oroszlányi Barátaink/Szurkoló Társaink egyik vezére autóbalesetet szenvedett. Anyagilag szeretnék segíteni szurkoló társai. Így a Somogyi Bicskások Egyesülete is gyűjtésbe kezd! A soron következő hazai mérkőzésen 2019.11.10-én a Paks ellen egy dobozba fogjuk gyűjteni az adományokat.

Kérlek Benneteket, hogy amennyiben szeretnétek segíteni akkor ott meccs előtt meg tudjátok tenni!Fogjunk össze kaposváriak !

Az ott összegyűlt pénzt az Egyesület megduplázza, és így küldjük el Oroszlányi Szurkolótársunknak!


Kedves szurkolók az adományokat ezekbe a dobozokba tehetitek. Köszönjük előre is a segítséget!


Az Atomerőmű SE csapatát fogadjuk vasárnap este . Több edzőmérkőzést is játszottunk az előszezonban az atomvárosiakkal de azóta több poszton is kicserélődött a csapatuk. A bombaigazolásnak tűnő NBA-t is megjárt Cleanthony Early nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és helyére a tavalyi közönség kedvenc Nick Faust tért vissza. Faust egyből csapata egyik vezére lett közel 20 pontos átlagával. Trey Porter helyére pedig Justin Jackson érkezett aki nagyon jó védekezéséről híres, 12 pontja mellé 9 lepattanót is átlagol. Csapatuk pontfelelősei a két amerikai Shannon Evans és Nick Faust akik ketten közel 40 pontot hoznak össze mérkőzésenként. Palánk alatt Lóránt Péter aki rutinjával a mai napig képes mérkőzéseket is eldönteni. Lóránt közel dupla-duplát átlagol az idei bajnokságban.Az általában padról beálló Kovács Ákos pedig tökéletes 6. emberként funkcionál csapatában. A légiós állományt Orlando Colman és Jeremy Harris zárja . Colman 11 pont és 6 lepattanó míg Harris mindössze 8 pont és 4 lepattanót tesz a közösbe. Ha a Faust,Evans,Lóránt trión sikerül jól védekezni akkor újabb hazai győzelmet várhatunk Daviséktől.