Győzni kell !

2019.10.17

Két remek szurkolótábor és két remek csapat összecsapása !

Oroszlányban lépnek pályára Davisék. Huszonkilenc év után újra az NB1/A csoportban szereplő Ose Lions hamar begyűjtött egy nagy skalpot ,hiszen az előző fordulóban megszerezték első győzelmüket az egerszegiek otthonában. Nagyon nehéz mérkőzésre van kilátás hiszen a vendéglátó csapat nagyon megerősödött, remek légiósok érkeztek és példás közönség előtt szerepelhetnek Mohácsiék. Az oroszlánbarlangban minden mérkőzés egy ünnepnap, ahol fiatalok és idősebbek is fergetegesen szurkolnak csapatuknak. Az eddigiek alapján talán elmondható ,hogy a csapat vezére a szerb Milivoje Bozovic aki bombaformában játszik hiszen mérkőzésenként 16 pontot és 13 lepattanót tesz a közösbe. Bozovicot követi az amerikai közönség kedvenc Remy Abell 14,7 pontal.  Nagyon sok fog múlni azon ,hogy tudunk védekezni a  Rizvic, Abell, Bozovic trión! Csapatunk a 12. helyen szerepel a bajnokságban így kulcsfontosságú mérkőzés elé nézünk hiszen egy esetleges negyedik vereség után nagyon nehéz helyzetbe kerülnénk. 
Hendlein Rolandot és Kiss Kornélt kérdeztük mit várnak a találkozótól.


Kiss Kornél
Kiss Kornél

Egy mindkét fél számára fontos mérkőzés következik,hiszen míg az OSE az első hazai győzelmére készül,addig a kaposvári csapat szeretné megszakítani az eddigi nyeretlen szériáját.A fantasztikus hazai szurkolók, valamint a kaposváriakat kísérő lelkes tábor biztosítani fogja a remek hangulatot az oroszlánybarlangban,valamint az,hogy az újonc csapat megszerezte Zalaegerszegen az első győzelmét,még nagyobb magabiztosságot adhat nekik.Az edzőket is jól ismerve úgy gondolom,hogy mindkét csapat nagyon fel fog készülni az ellenfél játékosaiból valamint a taktikájából,azon sok múlhat,hogy a megbeszélteket ki és hogyan valósítja meg a pályán.Nagy küzdelemre számítok,ahol a védekezés fog dominálni és minden labdáért nagy harc lesz.Kicsit az oroszlányi csapatot érzem esélyesnek,de mivel mindkét város és csapat is nagyon közel áll a szívemhez,ezért szurkolok mindkét félnek és remélem,hogy egy kiváló meccset lát majd a publikum! Győzzön a jobbik csapat! 

Hendlein Roland
Hendlein Roland

Nehéz mérkőzésre számítok, bízom benne hogy sokan elkísérnek minket a mérkőzésre ami kulcsfontosságú lesz számunkra. Nyernünk kell hogy megmaradjanak a kitűzött céljaink a szezonra. 


Indul a Bicskás járat. Sok kaposvári szurkoló kíséri el a csapatot a hétvégi mérkőzésre. Az OSE szurkolói tábort pedig egy közös beszélgetésre és koccintásra várja a Somogyi Bicskásokat a mérkőzés előtti órákban. A remek és baráti hangulat már most borítékolható !