Fehérváron lépünk pályára

2019.12.19

A tabella 7. helyét elfoglaló csapat ellen vendégszerepelnek Davisék. A nagyon szoros középmezőny miatt egy bravúrgyőzelemmel akár be is érhetnénk riválisunkat. Govensék remek támadójátékra képesek ezt mi sem bizonyítja jobban ,hogy a dobott pont kategóriában az első helyen szerepelnek már most 1001 ponttal. Utolsó 5 mérkőzésükből 3-at megnyertek és 2 vereséget szenvedtek akár csak a KKK. A csapat motorja talán Carlton Guyton aki mérkőzésenként 17,7 pontot 5 gólpasszt és 4 lepattanót átlagol. A nagyon jó egy-egy elleni játékos remekül veszi a ki a részét a társak kiszolgálásából is .

Darrin Govens neve a magyar kosárlabdában kinek ne lenne ismerős. A nagyon rutinos és remek játékintelligenciával rendelkező légiós Fehérváron is csapata legjobbjai közé tartozik mérkőzésenként közel 15 pont valamint 3-3 lepattanó és gólpasszal. A csapat mindenese ha nevezhetjük így Marko Ljubicic aki talán a bajnokság egyik legjobb statisztikájával rendelkezik. A 13 pont mellé mérkőzésenként 6 gólpasszt és 6 lepattanót tesz a közösbe, átlagosan majdnem 20VAL értékkel. Luka Markovic aki nemrég még minket erősített visszatért volt csapatához és egyre jobb formát mutat sérülése után. A fiatal Molnár Mártonra is érdemes lesz odafigyelni. A 205 cm magas center a bajnokságban eddig 9 pontot és 7 lepattanót átlagol remek dobószázalékkal. Lalic nagy ellenfele Csorvási Milán lesz. A két brusztolós centertől remek párharc várható. Nehéz mérkőzés várható de egy idegenbeli sikerrel sokat léphetnénk előre. A mérkőzésre a Somogyi Bicskások szurkolói buszt indítanak így a hangulat már most borítékolható Hendleinék számára. 


Luka Markovic
Luka Markovic

Először is üdvözlöm a KKK szurkolókat!
Holnap kemény meccsre számítok, úgy érzem ,hogy a Kaposvár egyre jobban fog játszani ahogy a Kecskemét ellen megmutatták ,hogy képesek nagyon jól játszani. Ahogy néztem a védekezés nagyon összeállt szóval  ha nyerni akarunk nagyon kell koncentrálnunk a támadásban és a védekezésben is.  

A pénteken 19:00-kor kezdődő találkozót az M4 sport élőben közvetíti.